KİMİN BU HAYAT?

 

11 Şubat 2017  Ay tutulmasında, hayatınızda kendinizi ne olarak görmek istiyorsanız onu bulacağınız bir çeşit ‘ayna’ var. Eğer kendinizi kurban olarak görmeye ve acizliği benimsemeye hazırsanız o zaman aciz bir kurtuluş çağrısı için yalvarırken kendinizi bulabilirsiniz.

Bu ay karşınıza çıkan sapaklarda karar vermek zor olabilir, çünkü geri planda hep bir hoşnutsuzluk duygusu ve vaz geçiş eşiğinde kalmak içinizi sızlatabilir. Hoşnut olmayacaksınız, ama bu duyguya rağmen  devam ederseniz az zamanda çok şey başarabilirsiniz.

Bu Ay tutulmasının hayatınızdaki  en önemli vurgusu, ruhun kaynağının bulunması ile ilgili bir soru getirmesi. Cevabı çok kısa ve net olan bir soruyu size adeta dayatacak olması. Dayatılan soru aslında cevabını çok iyi bildiğiniz ama sormayı akıl edemediğiniz bir soru. -“Bu hayat kimin ?” eğer cevabını bilip de gerekeni yapmaktan imtina ediyorsanız, uyku tatlı geliyorsa şayet o zaman, süreç yine-yeniden başlayacak. Aynı eğlence ve aynı vurdum duymazlıkla yola devam edebilirsiniz. Fakat o zaman aynı yollardan tekrar geçmeniz gerekecek. Bu durumda eğlencenin tadı kaçabilir ve siz tekrardan aynı şeylerin yaşanmasıyla yolunuzu da kaybedebilirsiniz.

Oysa gelinen bu aşamada, Ay tutulması, bütünlüğün fark edilebilir hale geldiğini ve bunun bir gerçeklik olarak devam etmesini sağlayan koşulların ortaya çıktığını gösteriyor. Sadece bir kez sahip olacağınız bu hayatın canlılığı için İhtiyacınız olan cesaret ve iyimserlik bu Ay tutulmasında yol gösterici oluyor. Tek yapmanız gereken o soruyu sormak. Hayatınızın şimdiye kadar olan döneminde bu soruyu oluşturan bir süreçten geçtiniz zaten. Şimdi tam karşınızda duran hasta krala sorun sorunuzu ! Kimin bu hayat?

 

26 Şubat Güneş tutulmasında görüşmek üzere,

Sevgiyle kalın.

Meltem Ersoy, M.A.

 

 

 

 www.astrolojivebiz.com tüm hakları saklıdır - Tasarım: Hatice Çakmak  |  Uygulama: www.teknoakademi.com